Minikonfirmand i Engholmkirken

Minikonfirmand er for børn i 3. klasse. Det er et tilbud, hvor børnene gennem leg, historier og kreative aktiviteter, lærer kirken og kristendommen bedre at kende. Hver gang serverer vi lidt at spise og drikke.

Minikonfirmandundervisningen i foråret 2021 er for elever på Kratbjergskolen, afd. Ravnsholt.

Det er sognepræst Lotte Høst Hansen, der står for forløbet i foråret. Invitation til minikonfirmand bliver efter juleferien sendt via skolens forældreintra.

Det er gratis at deltage.

Spørgsmål om konfirmandindskrivning

Har du spørgsmål vedr. konfirmandindskrivningen eller generelt om konfirmationen, er du naturligvis velkommen til at kontakte kirkens kontor på telefon: 48 10 58 10 eller mail: amni@km.dk

Husk at melde afbud!

Ved sygdom og ferie - husk at melde afbud til præsten, hvis du ikke kan komme til konfirmandundervisningen:

Lotte Høst Hansen: lohh@km.dk eller telefon: 22 61 23 15

Nils Wildschiødtz: nwh@km.dk eller telefon: 48 10 58 12