Engholmkirkens kapel og klokketårn

Kapellet
I forbindelse med opførelsen af vandrekirken i 1984 udførte kunstneren Alice Buchhave en alterudsmykning. Den anvendes nu i kapellet, hvor den er anbragt i forbindelse med alterbordet.
Udsmykningen består af et silhuetklip, der er udført i en tynd marinafarvet metalplade på guldfarvet bund. Den forestiller de fire evangelisters symboler: Englen (Matthæus), løven (Marcus), oksen (Lukas) og ørnen (Johannes).

Klokketårnet
Øverst i klokketårnet hænger tre klokker. De to øverste malmklokker er støbt af Pierre Pacard i Frankrig og vejer henholdsvis 800 kg og 555 kg. De er stemt i slagtonerne F1 og G1. Den største klokke har inskriptionen "Kom alt er rede". Den næststørste har inskriptionen " Stem mig med din egen hånd". Den mindste klokke vejer 50 kg og stammer fra vandrekirken og benyttes ved særlige lejligheder. Den er uden inskription.

Klokkerne ringer hver dag kl. 8 og kl. 17