Velkommen i Læseklubben Eksistens

Elsker du en god bog?

Men får du ikke rigtig læst alt det, du gene ville? Så meld dig ind i Læsklubben og oplev et inspirerende fællesskab omkring litteraturen.

OBS! Der er pt. ikke plads til nye medlemmer, men vi skriver dig gerne på venteliste.

Vi har valgt en række nyere romaner af nordiske forfattere. Udover det nordiske har de det til fælles, at de alle sammen handler om vores eksistens, det levede liv, som det er for de fleste af os - godt og mindre godt. Vi tager en uformel snak om de bøger, vi læser, og dertil et godt glas rødvin og lidt snack. Vi mødes ca. hver sjette uge, så der er god tid til at få læst bogen.

Det er gratis at være med, men vi vil gerne have din tilmelding. Send en mail til kirkens kontor: amni@km.dk. Vi skaffer gerne de bøger, som vi har udvalgt til sæsonen, de kan hentes i kirken ca. en måned før næste møde. Du er selvfølgelig også velkommen til at bruge dit eget eksemplar.

Mødedatoer og litteratur for efteråret er endnu ikke planlagt.

BegivenhedDato

Evensong Engholmkirkens Kantori i samarbejde med Stefanskirken, Nørrebro