Det fælles Aktivitetsudvalg

- er et samarbejde mellem sognene i Allerød Kommune, Lynge-Uggeløse, Engholm, Lillerød og Blovstrød.

Fællesudvalget består af 1 repræsentant (primær person) fra hvert menighedsråd og 1-2 frivillige fra hvert sogn.

Der er normalt møde i Fællesudvalget 2 gange om året, hvor evalueres på afholdte arrangementer og der planlægges nye. Møderne går på skift mellem kirkerne.

Fællesudvalget har eksisteret siden 2008 og stået for fælles arrangementer, som har været en stor succes.

Idéen er, at kirkerne deler udgifterne til arrangementer. Mange arrangementer har fri entré, men det sker, at der må tages entré, for at det kan løbe rundt.

Arrangementer under Fællesudvalget annonceres på kirkernes hjemmesider, i Allerød Nyt og i kirkeblade, samt kirku.dk.

Uanset hvilken kirke, man hører til, kan man deltage i Fællesudvalgets arrangementer.

Gennem Fællesudvalgets aktiviteter bliver kendskabet til de andre kirker i Allerød styrket.

BegivenhedDato

Evensong Engholmkirkens Kantori i samarbejde med Stefanskirken, Nørrebro